Začátek roku v MŠ

ZŠ A MŠ V ZAHRÁDKÁCH, ROZTOKY
Roztoky 230, 270 23 Roztoky, Tel.: 313 558 258, E-mail: zsroztoky@iol.cz
Přejít na obsah

Začátek roku v MŠ

ZŠ a MŠ V Zahrádkách, Roztoky
Published by G. Turečková v články MŠ · 10 Únor 2022
ZAČÁTEK ROKU 2022 V MŠ
 
 
Kvůli předvánoční karanténě jsme museli školkovou vánoční nadílku přesunout až na začátek ledna. Vyzkoušeli jsme si některé vánoční zvyky a po slavnostní hostině jsme si zazpívali koledy. Ježíšek na děti nezapomněl a po zazvonění zvonečku jsme dárečky pod stromečkem našli. Kluci měli největší radost z autíček, poschoďové garáže a pohybující se stavebnice. Holčičkám se zase líbila zvonkohra, panenky a skládací hra Barevné sovičky. My dospěláci bychom rádi poděkovali všem sponzorům, kteří Ježíškovi s dárečky pro děti pomohli.
 
Začátek roku 2022 jsme pak již tradičně přivítali s dětmi Tříkrálovou koledou po obci. Ve školce jsme si připomněli příběh Ježíška. Malí kamarádi si ho i pěkně zahráli. Maminky malé koledníky vybavily kožíšky, huňatými čepicemi i šátky. A ve školce se také nějaké staročeské oblečení našlo. Všem to moc slušelo a mohli jsme vyrazit do zasněžené vesnice. Děti na několika zastaveních zazpívaly písničku o Třech králích, popřály štěstí a zdraví a poprosily o koledu. Za koledu ještě jednou všem moc děkujeme.
 
Jako Tři králové ke každému domů zajít nestihneme, ale popřát „ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2022!“ bychom chtěli určitě všem. A i my sami si přejeme, aby nám všem tento rok přinesl pohodu, zdraví, dobré přátele a víc možností ke společnému setkávání.       


4.0 / 5
6 reviews
4
0
1
0
1
Enter your rating:
Návrat na obsah